Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone w trybie podstawowym bez negocjacji o wartości zamówienia nie przekraczającej progów unijnych - Przebudowa budynku gospodarczego na wypożyczalnię sprzętu turystycznego wraz z zagospodarowaniem terenu działki nr 806 w Starych Bogaczowicach
Identyfikator postępowania
a18dc29f-b155-47ce-9556-9c89b3a71e3a
Link do postępowania miniPortal:
https://miniportal.uzp.gov.pl/Postepowania/a18dc29f-b155-47ce-9556-9c89b3a71e3a
Załączniki do pobrania
Ogłoszenie do pobrania | ||||
---|---|---|---|---|
1 | Ogłoszenie o zamówieniu.pdf (PDF, 110KB) | 2022-02-08 08:55:12 | 110KB | 268 razy |
Specyfikacja warunków zamówienia | ||||
1 | SWZ + załączniki.zip (ZIP, 172KB) Po terminie otwarcia ofert |
2022-02-08 08:55:12 | 172KB | 58 razy |
2 | DT.zip (ZIP, 8.7MB) Po terminie otwarcia ofert |
2022-02-08 08:55:42 | 8.7MB | 50 razy |
Wyjaśnienia i zmiany SWZ | ||||
1 | Odpowiedź na pytania wykonawcy nr 1.pdf (PDF, 388KB) | 2022-02-18 09:44:01 | 388KB | 603 razy |
2 | Załącznik do opd. na pytania - konserwator opinia.pdf (PDF, 977KB) | 2022-02-18 09:45:08 | 977KB | 281 razy |
3 | Modyfikacja treści SWZ.pdf (PDF, 177KB) | 2022-02-22 08:42:32 | 177KB | 274 razy |
Kwota, jaką zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia | ||||
1 | Informacja o środkach finansowych.pdf (PDF, 172KB) | 2022-02-23 08:39:01 | 172KB | 292 razy |
Informacja z otwarcia ofert | ||||
1 | Informacja z otwarcia ofert.pdf (PDF, 182KB) | 2022-02-23 12:04:12 | 182KB | 291 razy |
Wynik postępowania | ||||
1 | Zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty 1.pdf (PDF, 403KB) | 2022-03-02 13:28:14 | 403KB | 577 razy |
2 | Ogłoszenie o wyniku postępowania.pdf (PDF, 62.KB) | 2022-03-17 14:50:20 | 62.KB | 265 razy |
Metadane - wyciąg z rejestru zmian
Akcja | Osoba | Data |
---|---|---|
Dodanie dokumentu: | Anna Karczmarz | 08-02-2022 08:55:12 |
Osoba, która wytworzyła informację lub odpowiada za treść informacji: | Leszek Juchkiewicz | 08-02-2022 |
Ostatnia aktualizacja: | Anna Karczmarz | 17-03-2022 14:50:20 |